Afslanken

Afslanken in 3 fasen

Het afslankprogramma bestaat uit 3 fasen. Het is gericht op:
  • afvallen en bereiken van je streefgewicht
  • stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht
Fase 1: afvallen

DimagesCASAURMJit is de actieve fase. In deze fase zal je snel afslanken. Doordat koolhydraten uit het menu geweerd worden, komt het lichaam in ketose (fase van vetverbranding). In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van Power Slim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.

Fase 2: bereik je streefgewicht

In deze fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Er wordt in beperkte mate meer normale voedingsmiddelen zoals brood en fruit aan het menu toegevoegd.

Fase 3: voorkomen jojo effect

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat je voedingscoach je nog niet los! Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in deze fase gezond en gevarieerd te eten om je nieuw verkregen gewicht te stabiliseren en te behouden.

Gewichtsbehoud

Na het volgen van de 3 fasen is je gewicht gestabiliseerd en weet je nu welke producten en hoeveelheden je beter wel en niet kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven, is het vinden van de juiste balans hierbij van belang. Je kan bij ons onder controle blijven zodat je gemotiveerd blijft en niet terug valt in je oude gewoonten.

ageeth

Ageeth de Bruyn

Ik ben Ageeth de Bruyn, jouw afslankcoach in Lichtenvoorde en omgeving. Sinds 2015 heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van het overgewicht en hoe we daar een ommekeer aan kunnen geven. Ik help je bij het maken van keuzes en het vinden van de juiste balans tussen voeding en beweging. Het begeleiden en het maken van het juiste behandelplan is mijn passie. Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk contact met mijn klanten. Het is fantastisch om mensen te zien veranderen dankzij mijn begeleiding naar een gezond gewicht.

iris

Irene Waalder

Mijn naam is Irene Waalder en ik ben jouw PowerSlim voedingscoach. Ik vind het fantastisch om mijn kennis met anderen te delen en graag wil ik je helpen naar een gezond en blijvend gewicht te gaan. Ik kijk er naar uit om samen met jou die stap te nemen.

Sanne

Sanne Wopereis

Mijn naam is Sanne Wopereis en ik ben samen met mijn collega’s Irene en Ageeth jouw PowerSlim voedingscoach bij Kuypers Hair & Wellness in Lichtenvoorde. Wij geloven sterk in het afvallen onder begeleiding door het aanbrengen van verandering in jou voedingspatroon en dat in combinatie met beweging. Met ons enthousiasme en onze passie voor voeding en een gezonde levensstijl willen wij jou hierin graag coachen.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? En kun jij hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet en maak een afspraak voor een gratis advies en intake gesprek.