Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Begeleiding is heel belangrijk tijdens het programma.

Stempel-certified_voedingscoach_

Voor iedereen die zichzelf te zwaar vindt is het vaak een hele grote stap om een afspraak te maken om daadwerkelijk iets te doen aan je ongewenste kilo’s. Soms voel je je onzeker, of schaam je je of ontbreekt de motivatie om het vol te houden.

Door eigen ervaring na mijn zwangerschappen en het zien van behaalde resultaten van mensen om mij heen weet ik zeker hoe belangrijk het is om weer goed in je vel te zitten. Je voelt je al snel veel zelfverzekerder en fitter. Je wordt een ander mens een nieuwe jij! En dat verdient iedereen!

Voordat je begint hebben wij eerst een persoonlijk intake gesprek*. We meten je startgewicht, bloeddruk, BMI, vetmassa en spiermassa. Samen bepalen we je haalbare streefgewicht en leggen we het afslankprogramma aan je uit.

In je eerste start-week kom je op consult* en bespreken we hoe je de eerste dagen ervaart en waar je mogelijk tegenaan loopt. Vervolgens kom je wekelijks op consult en zorgen we ervoor dat jij je gewenste gewicht bereikt!

Wie zijn je coaches?

ageeth

Ageeth de Bruyn

Ik ben Ageeth de Bruyn, jouw afslankcoach in Lichtenvoorde en omgeving. Sinds 2015 heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van het overgewicht en hoe we daar een ommekeer aan kunnen geven. Ik help je bij het maken van keuzes en het vinden van de juiste balans tussen voeding en beweging. Het begeleiden en het maken van het juiste behandelplan is mijn passie. Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk contact met mijn klanten. Het is fantastisch om mensen te zien veranderen dankzij mijn begeleiding naar een gezond gewicht.

iris

Irene Waalder

Mijn naam is Irene Waalder en ik ben jouw PowerSlim voedingscoach. Ik vind het fantastisch om mijn kennis met anderen te delen en graag wil ik je helpen naar een gezond en blijvend gewicht te gaan. Ik kijk er naar uit om samen met jou die stap te nemen.

Sanne

Sanne Wopereis

Mijn naam is Sanne Wopereis en ik ben samen met mijn collega’s Irene en Ageeth jouw PowerSlim voedingscoach bij Kuypers Hair & Wellness in Lichtenvoorde. Wij geloven sterk in het afvallen onder begeleiding door het aanbrengen van verandering in jou voedingspatroon en dat in combinatie met beweging. Met ons enthousiasme en onze passie voor voeding en een gezonde levensstijl willen wij jou hierin graag coachen.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? En kun jij hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet en maak een afspraak voor een gratis advies en intake gesprek.