Color test

Met de Kuypers Haarmode Colortest is het mogelijk precies de kleuren kunnen kiezen die bij jou passen.

Met behulp van het Kuypers Haarmode Colorbook voorzien van verschillende kleurstalen, stellen we jou een aantal vragen. Achter elke vraag zit een kleurenpatroon. Een perfecte methode, want je kiest op gevoel precies de kleuren die bij je passen!

De kosten van deze test bedragen 12,50 euro. Maar wanneer je naar afloop je haar laat kleuren is de test gratis.

Kleuren en kleding
Ook voor je kleding en make-up is het belangrijk te weten wat voor kleurtype je bent. Door de kleuren die je gebruikt aan te passen, kom je gewoon beter tot je recht en zie je er dus beter uit.

Met de bovenstaande test kom je er achter welk type je bent en bij Kuypers Haarmode kun je voor slechts 25 euro de Kuypers Haarmode Colour Card kopen. Dit is een handzaam boekje vol kleurstalen, waarmee je bij alles wat je koopt kunt zien of het binnen jouw kleurenpalet past! En dat betekent nooit meer een miskoop in je kast!

Tip: vuurrode lippenstift

Voor de vuurrode mond geldt dezelfde voorbereiding als voor de Natural Look. De lippen met een contourpotlood in de tint van de gekozen lipstick (bv vuurrood, Deep Purple) natrekken, dan invullen en de lippen op een tissue drukken. Nu gepaste lipstick met penseel opbrengen en de overtollige kleur op tissue ‘afkussen’. Een tweede laagje van de lippenstif verberterd de houdbaarheid. Tot slot als highlight een druppel gloss op het midden van de lippen kwasten – of over de hele mond verdelen. Pas op, niet over de contouren gaan!