Coiffure Awards 2e plaats

Amsterdam/Lichtenvoorde – In Amsterdam vond zondag de uitreiking van de Coiffure Awards plaats, de belangrijkste prijs voor fashionkappers in Nederland. Kuypers Hair & Welness was voor vier Coiffure Awards genomineerd: tweemaal voor het beste dameskapsel, het beste herenkapsel en beste kapsel door consumenten (Consumer Award) bevonden.

Annemarie Kuypers behaalde de tweede plaats voor de door consumenten gekozen beste en mooiste kapsel. Volgens Annemarie zelf is haar inzending voor de Coiffure Award een mooi elegant en draagbaar kapsel gebleken.

De Coiffure Award is een prijs in de mode en kappersbranche die te vergelijken is met wat een Oscar voor de beste films ter wereld. Zoals zondag tijdens het gala-event werd gezecht is het ‘een prestigieuze prijs’ waarmee de kapper zijn of haar talenten kan etaleren en waarmee hij of zij aan de wereld laat zien hoe mooi het totaal fashion kan zijn met een modieus, passend kapsel. Annemarie Kuypers is behalve blij ook bijzonder trots met de behaalde Consumer Award. “We zijn de enige in Gelderland en Overijssel die een prijs hebben behaald. Het benadrukt voor mezelf dat ik consumentgericht bezig ben. Ik ben niet het type kapster dat met een kunstwerk komt, maar met een mooi draagbaar model waar de natuurlijk val en natuurlijke uitstraling duidelijk word meegenomen.”

“Om genomineerd te worden is volgens André Kuypers een hele kunst. Van de 8000 inzendingen voor de Consumer Award werden er 24 genomineerd van wie Annemarie er een was. In de stemronde zijn 15000 stemmen uitgebracht. Het leverde Annemarie Kuypers een 2e plaats op.”

“Het geeft aan de je alles prima voor elkaar moet hebben. Deelnemen aan de award werkt ‘ ongemerkt’ ook stimulerend op de teams van onze salons. Iedereen denkt mee over hoe kwaliteit het beste in beeld kunt brengen. Een Coiffure Award in de wacht slepen is te vergelijken met het toekennen van een Michelinster voor toprestaurants. Het geeft aan dat klanten bij Kuypers Hair & Welness kwaliteit en een bepaald niveau mogen verwachten.”