Nieuw in Nederland: Fuente Rhassoul-Oil

Samen met het haarverzorgingsmerk Fuente hebben wij de Rhassoul-olie ontwikkeld. Hier is een jaar van testen aan voorafgegaan.

Tijdens een vakantieverblijf in de buurt van het Atlasgebergte kwam een van onze medewerkers in aanraking met een klei met gunstige eigenschappen voor haar en huid. Aan deze klei werd een olie onttrokken die bijzonder goed is voor het haar.

Naast de klei is de Rhassoul-olie ook rijk aan mineralen en zit er een hoog percentage ijzer, calcium, magnesium, kalium en silica in verwerkt. Dit maakt het product tot een hypoallergeen en uiterst natuurlijk product.

Al voor de testfase kwamen er al vragen van klanten over de nieuwe olie. We verkochten al jaren andere soorten olie in de kapsalon, maar die kunnen niet in de schaduw staan van deze Rhassoul-olie.

Samen met Fuente zijn we er in geslaagd om een natuurlijke olie op de markt te brengen die een spectaculair effect op het haar heeft. Na het gebruik van de Rhassoul-olie verandert het haar onvoorstelbaar en is het super handelbaar en glanzend.

De Rhassoul-olie is zeer geschikt voor het gebruik van een stijltang. Ook is er Rhassoul volume-olie. Deze geeft volume in je haar, dus van fijn haar naar een weelderige haarbos. Deze volume-olie is ook nog eens zeer geschikt voor geblondeerd en gekleurd haar.

De fuente Rhassoul-olie is vanaf 1 maart 2014 op de markt. De olie wordt verkocht in een flacon van 100 ml en gaat 39,95 euro kosten.

Een must-have voor iedere vrouw die altijd al gedroomd heeft van mooi, gezond, glanzend haar.