Pedicure

Onze pedicure werkt met een Orthofex Spray Motor (=watertechniek).

De constante verneveling van een mengsel van water en alcohol zorgt voor een pijnloze behandeling, aangename verkoeling en voortdurende ontsmetting van de behandelde plek.

Pedicure voor diabetici
Stofdeeltjes hechten zich aan de minuscule druppeltjes en worden met de spray vloeistof afgevoerd. Een comfortabele, hygiënische en geurloze manier van werken. In ons instituut zijn we ook gespecialiseerd in pedicure voor diabetici.

Zo kunnen we eventueel samenwerken met het Ziekenfonds. Bij mensen met diabetes moet je extra alert en zorgvuldig werken anders zijn de gevolgen niet te overzien. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Courtin voetverzorging
In onze hedendaagse samenleving is het vanzelfsprekend dat we met meer dan normale belangstelling rekening houden met alles wat de natuur te bieden heeft. Zeer actieve en werkzame producten tegen allerlei ongemakken kunnen rechtstreeks door de natuur aangeleverd worden. Eén van die bijzondere natuurlijke producten is de sterk antiseptische tea tree olie uit de Pacific

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale antiseptische huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging.

De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.