Afslanken

Cryo21

Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd.

De tempratuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34°C naar ± 8°C zonder het creëren van een koud gevoel.

Effect van de cryotherapie op het lichaam:

  • Versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik;
  • Eliminatie van lokale cellulitis;
  • Vermindering van vetcellen;
  • Lymfedrainage;
  • Versteviging en versterking van de spieren;
  • Her modellering en afslanking van het lichaam.

Behandeling van het gezicht:

  • Versteviging van de weefsels;
  • Versteviging van de spieren;
  • Vermindering van de rimpels;
  • Verwijdering van de dubbele kin.

PowerSlim

Powerslim is een koolhydraatarm en eiwitrijk afslankprogramma.
Aan de hand van je voorgeschiedenis en verwachting stel je samen met je voedingscoach doelstellingen en een persoonlijk stappenplan op. Je voedingscoach zie je iedere week. Tijdens de wekelijkse consulten wordt je gemeten en gewogen en krijg je handige adviezen en tips.  Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Van afvallen…

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.
Deze eetmomenten bestaan vooral uit PowerSlim producten. Je krijgt dagelijks maximaal 40 gram koolhydraten binnen.

Via de overgangsfase…

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten zoals fruit en volkorenbrood/graanproducten.  Je krijgt dagelijks maximaal 55 gram koolhydraten binnen.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen naar behoefte nog tussendoortjes van PowerSlim. Je krijgt dagelijks maximaal 120 gram koolhydraten binnen.

Coaches

Sanne Wopereis

Ik ben Sanne Wopereis, jouw afslankcoach in Lichtenvoorde en omgeving. Sinds 2015 heb ik mijzelf gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van het overgewicht en hoe we daar een ommekeer aan kunnen geven.

Ik help je bij het maken van keuzes en het vinden van de juiste balans tussen voeding en beweging. Het begeleiden en het maken van het juiste behandelplan is mijn passie. Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk contact met mijn klanten. Het is fantastisch om mensen te zien veranderen dankzij mijn begeleiding naar een gezond gewicht.

Sinds kort doe ik naast PowerSlim ook de behandeling Cryo21. Deze behandeling doe ik samen met mijn collega Yvette.

Yvette Beking

Mijn naam is Yvette Beking en ik doe de behandeling Cryo21. De Cryo21 therapie is een koude behandeling waarbij de temperatuur van de huid in een minimum van tijd wordt afgekoeld. Hierdoor worden de onderhuidse vetcellen bevroren en gaan kristalliseren en worden vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. De vetcellen zijn door deze methode definitief weg.

Naast de Cryo21 ben ik ook gecertificeerd tot PowerSlim voedingscoach en wil ik samen met jou streven naar een gezond voedingspatroon. Dit doe ik samen met mijn collega’s Emma en Sanne.

Emma Bomers

Mijn naam is Emma Bomers en ik ben jouw PowerSlim voedingscoach. Ik vind het fantastisch om mijn kennis met anderen te delen en zou graag willen helpen om naar een gezond en blijvend resultaat te werken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou die stap te nemen.

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op en vraag naar een van onze coaches.