Fuente

Alles wat de natuur in haar reinste vorm zo mooi maakt, is in ruime mate aanwezig in de producten van Fuente. Het resultaat is een haarmodelijn die weldadige luxe en duurzaamheid uitademt. Fuente is dan ook ontstaan uit een pure bron van natuurlijke bestanddelen. Al die bijzondere aspecten maken de producten van Fuente wereldwijd enorm geliefd.
Fuente bewijst dat duurzaamheid, een maatschappelijk verantwoorde wijze van produceren en natuurlijke schoonheid uitstekend samengaan. Daardoor ziet iedereen er met de exclusieve producten van Fuente ‘natuurlijk’ goed uit: Glamorous by Nature.

Voor de energiezuinige vervaardiging van de volledige recyclebare PET-verpakkingen zijn weinig grondstoffen nodig. De producten van Fuente zijn vanzelfsprekend niet op dieren getest en vrij van siliconen en parabenen.

100% VEGAN

Schwarzkopf

Schwarzkopf Professional is een professioneel kappersproduct dat in veel salons wordt gebruikt.

Naast deze dagelijkse verzorging dragen Schwarzkopf shampoos ook bij aan een prachtige uitstraling. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen met verschillende mogelijkheden, zo is er voor ieder type haar een bijpassend product.

Oolaboo

Oolaboo is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Het zijn huidverbeteringsproducten die dermatologisch zijn getest en voor 98% uit natuurlijke actieve ingrediënten bestaan.

100% vrij van schadelijke stoffen als: parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten.

Oolaboo voedt de huid zowel van buiten als van binnen met cosmetische voedingssupplementen. Crèmes kunnen alleen werken op de bovenste lagen van de huid. Daarom geeft alleen een combinatie van ‘slikken en smeren’ het beste resultaat voor een mooie en stralende huid.

Alcina

Alcina is een Duits merk dat voor ieder probleem de juiste verzorging biedt. De behoeftes van uw huid staan centraal. De gebruikte stoffen, allemaal met een eigen specifieke werking, hebben een wetenschappelijk bewezen basis. Ze zorgen voor een stralend mooie en gezond uitziende huid. De producten zijn uiteraard dermatologisch getest.